Szolgáltatások

Csatlakozási lehetőségek (plug&play)

A VetroCUBE Rendszer azonnal használatra készen áll amint a hálózati és 230 V-os csatlakozást rákötjük a saját mennyezetén elhelyezett vezérlő dobozra. Csatlakozást mennyezetről és padlóból egyaránt megoldható. A mennyezetbe épített jelenlét-érzékelő segítségével a fényt és a szellőztetést belépéskor automatikusan indítja, de természetesen az egyedi TFT kijelző segítségével igényekre szabható. Csatlakozási formák: Schuko, RJ 45, USB, HDMI, stb.

Szellőzés

A vetroCUBE fejlesztése során a rugalmasság volt elsősorban a fő szempont. Az helyiségnek függetlennek kell lennie az épület szerkezetétől, ennek a függetlenségnek elengedhetetlen feltétele az integrált szellőztetés. Légzuhany funkció: A szellőző rendszer rövid időre kb. 30 másodpercre megduplázza a beömlő levegő mennyiségét. A szellőzés kilépéskor a fények automatikus lekapcsolásától függetlenül, 10 percig még működik, majd frissességmegőrző üzemmódba kapcsol, ami 6-22 óra között minimális légmozgással folyamatosan friss levegőt biztosít.

Hűtés / Fűtés

Mérettől, az emberek számától, a technikai felszereltségtől és a használat időtartamától függően keletkezett hő miatt, a fejlesztők egy önellátó helyiséghűtési rendszert hoztak létre, ami fűtésre is alkalmas. A hűtés/fűtés rendszer opcionális lehetőség. A Room in Room rendszer felhasználóit anélkül hűti, hogy csatlakoztatva lenne az épület hűtés rendszeréhez.

Room in Room fűtés és hűtés
Room in Room világítás

Világítás

Az integrált világítás fejlesztése során a fő szempont a személyes igények és a tökéletes kényelem volt. Iroda fényeitől függetlenül állítható igény szerint a fényerő a Room in Room helyiségben. A világítás belépéskor fel, kilépéskor automatikusan lekapcsol a jelenlétérzékelő segítségével. Természetesen a legkorszerűbb LED technológia látja el a helyiség bevilágítását. A Standard színhőmérséklet 4000 K, de természetesen elérhető 3000 K-es megoldással is. A fel és lekapcsoláson kívül a fényerő is állítható az ajtó mellé helyezett TFT kijelzőn keresztül.